News

Mirela Vaida, în izolare la domiciliu după ce emisiunea "Acces Direct" a fost suspendată. Ce planuri i-au fost date peste cap artistei

Mirela Vaida, în izolare la domiciliu după ce emisiunea "Acces Direct" a fost suspendată. Ce planuri i-au fost date peste cap artistei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Al patrulea caz de coronavirus a fost descoperit la "Acces Direct". Emisiunea a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată de timp, aşa că Mirela Vaida e nevoită să stea în izolare la domiciliu probabil 14 zile. Planurile ei au fost date peste cap, urma să aibă loc un eveniment important recent!

Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, dar este şi angajata Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Acesta este artistă, cântă alături de o formaţie la diverse evenimente, unele publice, altele private, este chiar şi actriţă. Dat fiind că emisiunea de la Antena 1 a fost suspendată din cauza apariţiei cazurilor de coronavirus, vedeta este nevoită să stea în carantină 14 zile. 

Planurile au fost date peste cap, ea urma să joacă într-o piesă din Grădina de Vară din Parcul Herăstrău. Îşi relua activitatea artistică cu mare drag, îi era tare dor să cânte după atâtea luni de pauză. Iată că nu mai este posibil. 

"Din cauza perioadei în care va trebui să stau în izolare, sâmbătă seară nu voi putea juca la Grădina de Vara din Parcul Herăstrău, însă colegii mei, împreună cu orchestra şi baletul Teatrului de Revista v-au pregătit un spectacol minunat!! Mergeţi să-l vedeţi, dacă aveţi posibilitatea! “Cu masca sau fără masca, oamenii vor să zâmbească!” 👏🙏💖 Sâmbătă, 1 august, ora 20! Va pup cu drag! Teatrul de Revista Constantin Tănase(official)", a spus Mirela Vaida pe Facebook. 

Pe 28 iulie s-a aflat de situaţia neaşteptată de la "Acces Direct". Patru persoane sunt infectate, iar prezentatoarea îşi face des testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. Echipa este acum în izolare la domiciliu: "Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contacti direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toţii, o perioada de timp, ţînând legătură cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţă mea şi a familiei, voi repetă testul PCR în mod periodic! Va mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflaţi deja in izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioada! Să aveţi cu toţii linişte şi sănătate!! Doamne ajută!".

Foto: Facebook

Modifică Setările