Vedete

Mirela Vaida, nevoită să amâne un eveniment de familie din cauza coronavirusului: "Nu mai e posibil acum"

Mirela Vaida, nevoită să amâne un eveniment de familie din cauza coronavirusului: "Nu mai e posibil acum" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mirela Vaida pregătea chiar de Paşte un eveniment special de familie, dar acum nu mai e posibil din cauza coronavirusului! E nevoită să îl amâne!

O vedem pe Mirela Vaida de luni până vineri, la Antena 1. Aceasta apare pe post, merge zilnic la redacţie. Nu a putut rămâne acasă, chiar dacă autorităţile au recomandat munca de la domiciliu, ea trebuie să fie prezentă în platoul "Acces Direct", emisiunea continuă. Ea se împarte acum între job şi viaţa de familie. Concerte nu mai poate susţine, aşa că stă mult cu copiii şi soţul ei. 

Chiar pe 19 aprilie, de Paşte, mezinul familiei, Tudor, împlineşte un an. Urma să îl sărbătorească cu mare fast, alături de rude de prin alte colţuri ale ţării. Evenimentul acesta nu va mai avea loc, sunt nevoită să îl amâne până în vară din cauza coronavirusului. 

„Planurile de Paşte nu mi-au fost date peste cap, pentru că ştiam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am şi mutat la casă, pentru a nu mai trebui să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paşte să-i tăiem moţul celui mic.

Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paştele. Şi aş fi vrut ca toţi bunicii de la Iaşi, fratele meu, naşii, prieteni de-ai noştri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moţul, să ne veselim, să rămână cu toţii la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Aşa că vom amâna tăierea moţului lui Tudor pentru la vară.

De Paşte vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluţe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roşii”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.