Vedete

Mirela Vaida revine la TV: „Îmi este dor de adrenalina pe care ţi-o dau emisiunile live“

Mirela Vaida revine la TV: „Îmi este dor de adrenalina pe care ţi-o dau emisiunile live“

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite apariţii din televiziunea autohtonă, revine cu multă energie şi forţe proaspete, după o binemeritată vacanţă.

Începând de luni, 1 octombrie, vedeta Antena 1 va fi alături de telespectatori zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00,  în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste - La bine şi la greu”, care va veni cu un nou format, mult mai complex.

„Mă bucur enorm să revin de la 1 octombrie cu un format nou, dar sub aceaaşi deviză: «Totul pentru dragoste – La bine şi la greu». Asta pentru că încercările, provocările, isipitele în iubire, dar şi dorinţa de a câştiga premiul îşi vor spune cuvântul. Abia aştept să-i cunosc pe concurenţi. Ştiu de la casting că sunt curajoşi, dornici să intre într-un show live. Vom afla cu toţii cât de importantă este dragostea, aşa cum vom afla şi cât cântăreşte valoarea banilor în luarea anumitor decizii. Sunt nerăbdătoare să revin în direct, îmi este dor de adrenalina pe care ţi-o dau emisiunile live, de luminile din platou şi de tot ce înseamnă munca în echipă. De 14 ani fac asta şi, practic, live-ul este viaţa mea”, spune plină de entuziasm Mirela Vaida.