Vedete

Mirela Vaida s-a pozat goală în cadă. Soacra vedetei imediat a reacţionat: "O să te pârăsc băiatului"

Mirela Vaida s-a pozat goală în cadă. Soacra vedetei imediat a reacţionat: "O să te pârăsc băiatului" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Fanii au fost uimiţi când vedeta a publicat pe contul său de Facebook o imagine în care apare în cadă. S-a bucurat de o baie relaxantă până când în peisaj a apărut soacra sa.

 

În ultima perioadă, Mirela Vaida are un program destul de încărcat şi în ce priveşte viaţa personală şi cea profesională. Vedeta are trei copii frumoşi, un soţ înţelegător şi, mai nou, o soacră care s-a mutat definitiv în casa ei pentru a o ajuta. Pe plan profesional toate îi merg din plin. Are nenumărate concerte şi filmări şi, totodată, prezintă emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1.

La un aşa program încărcat, Mirela Vaida a avut nevoie de câteva momente de relaxare. A profitat din plin, a făcut o baie cu multă spumă şi nu a ratat ocazia de a face o poză. Vedeta a urcat chiar şi pe Facebook imaginea în care apare în cadă, cu un pahar de vin în mână.

“Mă întreabă soacra-mea de ce dă ea cu aspiratorul!..Păi.. pentru că nu încăpem amândouă în cadă.. Oricât de mult mi-aş dori!”

Imaginea postată de Mirela Vaida a stârnit o mulţime de comentarii în rândul fanilor: “Da' poza cine a facut-o ? Tot ea ?”. Vedeta a şi răspuns: “da! ea! a zis ca mă pârăşte băiatului ei”

Unii dintre fanii vedetei nu au înţeles că este o glumă şi au comentat în consecinţă: “Timpul trece şi ai sa ajungi şi tu soacră şi ai sa vezi atunci nu te purta urât ca nu e frumos. Roata vieţii se învârte.”