News

Mirela Vaida se reîntoarce la Antena 1! Ce emisiune va prezenta

Mirela Vaida se reîntoarce la Antena 1! Ce emisiune va prezenta

Mirela Vaida va prezenta din toamnă emisiunea Acces Direct, la Antena1. Frumoasa blondă îi va lua locul Simonei Gherghe, care, după nouă ani, a decis să renunţe la formatul care a consacrat-o.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a mărturisit îndrãgita prezentatoare.

Mirela promite şi câteva schimbări de conţinut: „Cunosc echipa emisiunii, ştiu provocãrile şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţã socialã, iubesc performanţa şi mã împlineşte munca în echipã! Mai ales cã, de când am primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, am lucrat alãturi de echipã şi la câteva schimbãri de conţinut. Ne aşteaptã multe lucruri frumoase şi pozitive pe care sã le descoperim împreunã! Îmi este dor de public şi sper ca publicul sã mã primeascã în casa lui, aşa cum a fãcut-o atâţia ani! Pentru asta le mulţumesc! Iar eu, vã asigur, am rãmas aceeaşi Mirela, veselã, optimistã, “nebunaticã”, empaticã, hotãrâtã şi, mai ales, vorbãreaţã!'', a mai spus Vaida.

Comentarii

Modifică Setările