Vedete

Mirela Vaida şi-a luat antrenor personal. Câte kilograme vrea să dea jos prezentatoarea

Mirela Vaida şi-a luat antrenor personal. Câte kilograme vrea să dea jos prezentatoarea

Vacanţa în Egipt, unde a dat frâu poftelor, şi bucatele alese, pe care le pregăteşte pentru canalul ei de YouTube, au îmbogăţit-o pe Mirela Vaida cu câteva kilograme. Hotărâtă din fire, prezentatoarea a decis să facă o schimbare. Şi-a luat antrenor personal şi s-a pus pe slăbit.

“Gata cu binele! M-am apucat de treabă că se «îngraşă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, căţel, purcel”, a mărturisit Mirela.„Ştiţi cum e să nu ai pic de rezistenţă? Să nu mai poţi nici să fugi de aici până la poartă că îţi pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni şi nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanţă în care am mâncat! Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Şi ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce aşa de mult şi să facă sport.
Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Aşa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge”, a povestit Mirela Vaida.

Artista speră să scape în cel mult două săptămâni de cinci kilograme.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările