Lifestyle

Mirela Vaida şi soţul ei au împlinit 11 ani de căsnicie: "Am rămas să sărbătoresc cum ştiu mai bine"

Mirela Vaida şi soţul ei au împlinit 11 ani de căsnicie: "Am rămas să sărbătoresc cum ştiu mai bine"

Mirela Vaida şi soţul ei au sărbătorit în weekend 11 ani de căsnicie. Prezentatoarea Acces direct a ales să sărbătorească acest eveniment în bucătărie, dar nu lipsit nici surprizele.

“Împlinim 11 ani de căsnicie. A plecat familionul în oraş, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum ştiu mai bine: la cratiţă!! Aşa că vă aştept la masă: supa de fasole verde, supă de găluşte, tocăniţă de cartofi cu afumătură, orez cu pui şi ciuperci!! Hai, la mulţi ani!Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheaţă! Vă pup!

Prezentatoarea a primit din partea soţului un set de bijuterii şi un parfum.

„Fiecare trebuie să lase de la el. Nu există compatibilitate 100%, poate în cazurile rare, fiecare are programul, ritmul, nervii lui, oboseala, nevoile. Noi am învăţat să ne simţim. Am fost cinci ani prieteni înainte de căsnicie. Cumva, după 15 ani împreună, nu mai e nimic care să ne surprindă unul la celălalt. Am ajuns să ne cunoaştem, să ne simţim, să ne lăsăm în pace când avem nevoie de spaţiu, să ne sprijinim când avem nevoie unul de altul”, mărturisea prezentatoarea TV pentru OK!

 

Modifică Setările