Vedete

Miresele sub lupă! Cum a comentat Iulia Albu rochiile de nuntă purtate de Gabriela Cristea, DJ Wanda şi Adelina Pestriţu VIDEO

Miresele sub lupă! Cum a comentat Iulia Albu rochiile de nuntă purtate de Gabriela Cristea, DJ Wanda şi Adelina Pestriţu VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

La începutul noului sezon "La Măruţă", responsabila cu Poliţia Modei a supus analizei stilistice ţinutele celor trei mirese din showbiz.

Vara aceasta, trei nunţi din lumea mondenă au stat sub lupa presei, iar acum au ajuns şi sub lupa fashion editorului Iulia Albu. Iată ce a spus despre rochiile de nuntă purtate de Gabriela Cristea, DJ Wanda şi Adelina Pestriţu.

Prima ţinută de cununie a fost cea purtată cel mai recent, respectiv de Gabriela Cristea la cununia religioasă cu Tavi Clonda.

"Rochia nu este urâtă, însă simt nevoia de pentru a evita această... scurgere. Atunci când nu ai suficientă susţinere, se creează o senzaţie de scurgere. Practic, decolteul este foarte aproape de şold - este doar o iluzie optică, fireşte, dată şi de poziţionarea acelei curele. Ea are o siluetă foarte frumoasă, o siluetă tip clepsidră. Iar un bust mare trebuie gândit foarte bine cum îl punem în valoare. Nu a reuşit o performanţă în acest domeniu. Nu e nimic personal, e vorba despre ţinută. De asemenea, machiajul acela tip mască nu flatează pe absolut nimeni."

Cât despre cea de-a doua rochie purtată de Gabi Cristea la nuntă, Iulia Albu crede că "nu e o rochie rea, îmi place".

Referitor la rochia extravagantă purtată de DJ Wanda la Londra, Iulia Albu s-a dovedit a fi încântată de alegerea acesteia. "Foarte mult mi-a plăcut ce a făcut Wanda. Atenţie! O rochie de mireasă cu umrii goi nu se poartă niciodată cu o încălţăminte acoperită, respectiv cizme, botine sau pantof închis. Aici este o excepţie, pentru că Wanda are acele tatuaje. Foarte frumos şi buchetul de mireasă. Îmi place şi acel joben cu acea voaletă. A fost o nuntă interesantă şi îmi place şi ţinuta mirelui foarte mult, cu menţiunea că aş fi purtat acel accesoriu purtat şi de tatăl, şi de fratele lui şi nu aş fi ţinut acea cămaşă deschisă. Dar ăsta e deja un detaliu."

Ce a avut, însă, de spus despre rochiile purtate de Adelina Pestriţu la căsătoria cu Virgil Şteblea? "Este o rochie frumoasă, nu neapărat foarte sofisticată. M-aş fi aşteptat să aleagă ceva mai cu personalitate. Dar nu e rău. Îmi place cum se asortează acele bretele cu tiara pe care o poartă. Nu-mi place neapărat voalul. Este foarte simplu. Nu înţeleg de ce această modă cu foarte multe domnişoare de onoare care să ţină voalul. Voalul nu era chiar atât de complex încât să aibă nevoie de atâta susţinere. Dacă, la Gabriela Cristea am spus că nu avea suficientă susţinere, la ea este o sugrumare acolo - situaţie pe care nu o înţeleg, pentru că ea are oricum un bust generos şi nu consider că trebuie adus neapărat în această zonă. A avut o apariţie decentă. Nu mi se pare greşită ţinuta pe care a avut-o."

"În ceea ce priveşte buchetul, ar fi putut să aleagă mai puţine flori sau să aleagă, ca Wanda, un buchet puţin mai discret. Pe de altă parte, îmi place că a ales cale, dar ele trebuiau să fie mult mai puţine."

Modifică Setările