Vedete

Misha, dezvăluiri despre relaţia cu Connect-R: „Nimeni nu este perfect“! Vor forma din nou un cuplu?

Misha, dezvăluiri despre relaţia cu Connect-R: „Nimeni nu este perfect“! Vor forma din nou un cuplu?

În vara anului trecut, Connect-R anunţa că nu mai formează un cuplu cu Misha, dezvăluind că separarea a avut loc în anul 2017, dar că au ţinut totul secret.

De atunci, toată lumea s-a întrebat ce nu a mers între cei doi artişti, însă niciunul dintre ei nu a vrut să spună ce probleme au avut. Mai mult decât atât, de fiecare dată când vreunul dintre ei dă un interviu, cuvintele despre fostul partener sunt laudative.

Zilele trecute, Misha a fost invitată la „Răi da buni“, acolo unde a spus că are în continuare o relaţie foarte bună cu fostul ei soţ, Connect-R.

„Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.  Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el. Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul“, a spus Misha.