Vedete

Misha, goală în Zanzibar! A fost fotografiată fără sutien pe plajă, iar imaginea a ajuns pe internet

Misha, goală în Zanzibar! A fost fotografiată fără sutien pe plajă, iar imaginea a ajuns pe internet camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au divorţat, dar îşi petrec în continuare vacanţele împreună! De aproximativ o săptămână, Misha şi Connect-R se află în Zanzibar, alături de Maya, fetiţa lor.

Cu toate că au anunţat anul trecut că sunt despărţiţi încă din 2017, Misha şi Connect-R se înţeleg în continuare foarte bine şi îşi petrec timpul împreună. Drept dovadă este şi vacanţa din Zanzibar pe care cei doi artişti au plănuit-o de dragul fetiţei lor.

Dacă pe paginile lor de pe reţelele de socializare nu postează nicio fotografie în care să apară împreună, atât Misha, cât şi Connect-R, au umplut internetul cu fotografii din Zanzibar, dar postate ca şi cum nu s-ar afla în acelaşi loc. Mai mult decât atât, Misha chiar a reuşit să atragă toată atenţia asupra ei.

Potrivit celor de la Libertatea şi de la Cancan, ea a postat pe Instagram o fotografie în care pare că este goală complet! Numai că, în fotografie, artista are o pereche de chiloţi culoarea pielii, care îi acoperă zona intimă, însă în partea de sus, peste sâni, nu poartă sutien. Pentru ca fanii să nu îi vadă complet sânii, peste imaginea care circulă pe internet a pus două emoticoane în formă de soare.