News

"Miss Piggy": Povestea unei Miss Universe din 1996, jignită de Donald Trump din cauză că s-a îngrăşat

"Miss Piggy": Povestea unei Miss Universe din 1996, jignită de Donald Trump din cauză că s-a îngrăşat camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Weekendul trecut a fost încoronată o nouă Miss Universe, reprezentanta Mexicului, într-o ceremonie organizată după un an de pauză, din cauza pandemiei.

Celebrul concurs de frumuseţe ne aduce aminte, pe lângă aceste momente frumoase, şi de unele controversate, care l-au avut în centrul lor pe cel care a deţinut, până în 2015, fundaţia Miss Universe. Nimeni altul decât Donald Trump.

Prima femeie care avea să fie încoronată Miss Universe după ce Trump a cumpărat drepturile asupra acestui concurs a fost venezueleanca Alicia Machado, acum în vârstă de 44 de ani şi mamă a unui copil. Aceasta a câştigat ediţia din 1996 a concursului şi a avut, încă de pe-atunci, dificultăţi de relaţionare cu patronul ei, Donald Trump, unul nemulţumit că aceasta s-a îngrăşat aproape cinci kilograme după ce a fost încoronată Miss.

Nici 20 de ani mai târziu de la acest moment, şi anume în 2016, Trump n-a uitat de obsesia lui, atacând-o pe Alicia Machado, cu atât mai mult cu cât, în acel an, aceasta susţinea campania prezidenţială a lui Hillary Clinton, fosta adversară a lui Trump. Era acelaşi an în care venezueleanca îşi obţinea cetăţenia americană. Ei bine, Trump a jignit-o atunci cu apelativele Miss Piggy şi Miss Menajera, ultimul ca urmare a originii sale latino-americane.

“A fost cea mai groaznică Miss a noastră. Deşi ieşise câştigătoare, s-a îngrăşat foarte tare, iar asta a fost o mare problemă pentru noi”, a declarat acesta într-un interviu pentru Fox.

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările