Case Regale

Miss Royal! Ele sunt cele mai frumoase adolescente de la casele regale

Miss Royal! Ele sunt cele mai frumoase adolescente de la casele regale camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţesele frumoase din poveşti au şi variantele lor moderne. Este vorba despre cele mai fermecătoare puştoaice născute în sânul familiilor regale, care vor stăpâni, peste ani, lumea.

Prinţesa Ingrid Alexandra a Norvegiei 

Adolescenta în vârstă de 16 ani (foto sus) a moştenit genele superbe ale părinţilor ei, chipeşul Prinţ Moştenitor Haakon şi soţia sa, Mette-Marit. Ingrid este primul copil al celor doi, nepoata regelui Harald al V-lea al Norvegiei şi a doua în ordinea succesiunii la tronul Norvegiei, după tatăl ei.

Frumoasa Ingrid, îmbrăcată aici în costum tradiţional norvegian, are un frate mai mic, Prinţul Sverre Magnus al Norvegiei, şi un frate de mamă mai mare, Marius Borg Høiby.

Prinţesa Leonor şi Infanta Sofia

Cele două surori sunt mândria suveranilor Felipe şi Letizia ai Spaniei. În vârstă de 14 ani, Leonor, Prinţesă de Asturia, este prima născută a Regelui Felipe al VI-lea şi prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. Sora ei mai mică, Infanta Sofía, are 13 ani şi îi urmează în succesiune lui Leonor. Frumoasele surori spaniole nu sunt doar de nedespărţit, ci şi foarte asemănătoare din punct de vedere fizic.

Prinţesa Isabella a Danemarcei

Puştoaica de 13 ani este a doua născută a Prinţului moştenitor Frederik al Danemarcei şi a Prinţesei Mary, cei doi având împreună patru copii. Dintre aceştia, Isabella, în special, promite să se transforme într-o tânără foarte frumoasă, la fel ca mama ei. Adolescenta mai are trei fraţi, pe Prinţul Christian, de 14 ani, şi gemenii Josephine şi Vincent, de nouă.

Prinţesa Estelle a Suediei

Fetiţa de opt ani mai are ceva ani până să atingă adolescenţa, însă aceasta promite să moştenească frumuseţea de pe linie maternă, a mamei şi a bunicii ei. Primul copil al Prinţesei Moştenitoare Victoria a Suediei şi al Prinţului Daniel, Estelle este a doua în linia de succesiune la tronul Suediei. Are un frate mai mic, Prinţul Oscar.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările