News

Mister elucidat. Care au fost ultimele cuvinte rostite de John Lennon înainte de-a fi împuşcat mortal?

Mister elucidat. Care au fost ultimele cuvinte rostite de John Lennon înainte de-a fi împuşcat mortal?

Regretatul membru al trupei The Beatles a murit după ce a fost împuşcat, în decembrie 1980, iar vestea morţii sale la numai 40 de ani a şocat întreaga lume. Care au fost ultimele lui cuvinte înainte de a-şi da ultima suflare?

John Lennon se întorcea acasă cu soţia sa, Yoko Ono, în momentul în care a avut loc tragedia. Faimosul muzician a fost împuşcat de mai multe ori de către un fan dezechilibrat pshihic, care a ajuns în închisoare pentru fapta comisă. Moartea prematură şi violentă a artistului uimit tot mapamondul, care a fost interesat să afle toate informaţiile posibile cu privire la dispariţia acestuia. Chiar şi cuvintele pe care le-a rostit starul înainte de a-şi da ultima suflare.

Unii sunt de părere că Lennon nu a mai fost în stare să exclame decât un simplu „yeah!”, alţii susţin că legendarul artist ar fi ţipat că a fost împuşcat în timp ce gloanţele îl nimereau. Singura persoană care poate spune exact ce s-a întâmplat este chiar fosta lui soţie, însă Yoko n-a vorbit decât foarte rar despre momentul în care şi-a luat „Adio!” de la partenerul ei de viaţă.

Modifică Setările