Gossip

Moartea soţului lui Jean Harlow, muşamalizată de MGM. A fost sinucidere sau crimă?

Moartea soţului lui Jean Harlow, muşamalizată de MGM. A fost sinucidere sau crimă? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Vechiul Hollywood are nişte secrete neelucidate nici până în ziua de astăzi. Unul dintre misterele care dăinuie de zeci de ani este dispariţia soţului unuia dintre cele mai mari staruri de cinema ale tuturor timpurilor.

În 1931, soţul lui Jean Harlow, producătorul Paul Bern, a murit, iar motivul aparent a fost sinucidere. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit dezbrăcat în casa lor, cu un pistol în mână şi un bileţel alături. Poliţia venită la faţa locului a presupus că hârtiuţa era un mesaj de „Adio!”, însă n-a putut spune cu certitudine asta din simplul motiv că Harlow a refuzat să vorbescă despre asta, limitându-se doar la a spune că ea se afla acasă la mama ei în seara în care tragedia a avut loc.

Dar a fost sau nu sinucidere?

Un lucru care a împiedicat aflarea adevărului a fost faptul că MGM, studioul la care era angajată actriţa, s-a implicat mai mult decât ar fi trebuit în toată acea nebunie. Astfel, doi dintre şefii MGM, producătorul executiv Irving Thalberg şi Louis B. Mayer, directorul studioului, au ajuns în persoană acasă la Jean chiar în dimineaţa în care corpul neînsufleţit a fost găsit.

De ce s-au prezentat ei în persoană la locul unei posibile crime?

Modifică Setările