Evenimente

Modelul care se antrenează în fiecare zi şi urmează o dietă strictă ca să obţină cel mai mare fund de braziliancă

Modelul care se antrenează în fiecare zi şi urmează o dietă strictă ca să obţină cel mai mare fund de braziliancă

Uimeşte cu formele ei apetisante, dar nu vrea să se oprească aici! Vanessa Ataides este atât de hotărâtă să-şi mărească fesele, încât se trezeşte la 4 dimineaţa în fiecare zi pentru a merge la sală.

 Vanessa vrea să obţină un fund adevărat de braziliancă, iar asta fără să ajungă la bisturiu. Fire hotărâtă, bruneta nu se împiedică în detalii, ţinteşte fesierii cu diferite exerciţii, cum ar fi genuflexiunile, dar se concentreză şi pe picioare.

Ba mai mult, a adoptat şi o dietă specială pentru a-şi atinge obiectivul. Tânăra de 35 de ani din Brazilia are şase mese pline de proteine ​​pe zi, în speranţa că îşi va construi muşchii. Mănânc o mulţime de albuşuri, carne etc. Odată ce am luat masa, o planific deja pe următoarea”.

 Tânăra se simte apreciată şi iubeşte privirile pe care le captează pentru modul în care arată, aşa că are convingerea că e la un pas să îşi atingă ţinta.

 „Astăzi vreau să-mi ating obiectivul doar cu suplimente şi dietă. Lucrez din greu pentru a avea cel mai mare fund din lume. Acum are 126 de cm, dar aş vrea să ajung la 130”, spune ea.

 Modelul a început să lucreze la asta când avea 24 de ani. “M-am tot antrenat şi am devenit dependentă de asta. Îmi place să atrag atenţia. Oamenii nu îşi au ochii de la când ajung undeva. E grozav să ai un fund mare.

„După ce îmi voi atinge obiectivul de 130 cm, probabil că voi încerca să adaug încă 5 cm, aceasta va fi următoarea ţintă.

Va venit un moment în care va trebui să mă opresc, deoarece corpul meu nu va putea face faţă. Dar nu îmi doresc asta. Vreau mereu mai mult".

 

Modifică Setările