Kate & William

Modul inedit în care şi-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naştere! Ducesa a împlinit 39 de ani

Modul inedit în care şi-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naştere! Ducesa a împlinit 39 de ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pe 9 ianuarie, Ducesa de Cambridge şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Kate Middleton a împlinit 39 de ani, o vârstă pe care a aniversat-o extrem de liniştit, ca mulţi alţii în contextul acestui an special.

Dacă, în mod normal, ducesa obişnuieşte să-şi petreacă ziua de naştere organizând o petrecere în aer liber cu prietenii, la reşedinţa de la ţară a ei şi-a Prinţului William, Anmer Hall din Norfolk, de data aceasta, Kate a optat pentru o zi de naştere liniştită, luând masa alături de soţul ei şi de cei trei copii ai ei, George, Charlotte şi Louis. Iar cupa de şampanie a fost înlocuită, de data aceasta, de o ceaşcă de ceai.

Regina Elisabeta şi Prinţul Charles, alături de soţia lui, Camilla, i-au transmis urări de bine lui Kate Middleton şi pe conturile lor de social media, acolo unde au postat imagini drăguţe cu Ducesa de Cambridge.

Singurii care au fost tăcuţi în această privinţă au fost cumnaţii Harry şi Meghan, dar este posibil ca Ducii de Sussex să fi preferat să-i spună lui Kate "La mulţi ani" în privat, prin mesaje video sau de alt fel.

Probabil că această zi n-a fost prea diferită de cele petrecute de familia ducilor în casa lor din Norfolk, acolo unde îşi petrec şi cea de-a treia perioadă de carantină impusă de guvernul britanic.

Comentarii

Modifică Setările