News

Mohammad Murad, cel care şi-a dorit să devină primarul municipiului Mangalia, revine în Imperiul Leilor: "Sper să fiu de folos oamenilor care au speranţă"

Mohammad Murad, cel care şi-a dorit să devină primarul municipiului Mangalia, revine în Imperiul Leilor: "Sper să fiu de folos oamenilor care au speranţă" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Investitori de top sunt pregătiţi să finanţeze cele mai bune idei de afaceri în sezonul 2 „Imperiul Leilor”. Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Şucu şi Dragoş Petrescu sunt primii lei care şi-au arătat dorinţa de a demonstra că, în aceste timpuri confuze, oamenii de afaceri pot trece peste orice impas dacă acţionează împreună.

Mohammad Murad este cel de-al cincilea investitor care vine să-şi asume rolul de a inspira tinerii antreprenori. Mohammad Murad, preşedintele Phoenicia Group, este cel mai mare investitor în turismul românesc din ultimii ani şi proprietarul celui mai mare lanţ de hoteluri din România.

Cine e Mohammad Murad

A ajuns în ţara noastră înainte de Revoluţie pentru a studia medicina, iar în prezent conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro şi deţine 15 hoteluri, lanţul de restaurante Spring Time, fabrica de conserve Mandy, dar şi o divizie care activează pe piaţa imobiliară. Mohammad Murad este leul care investeşte în oameni mai mult decât în afaceri, un maestru în arta negocierii care găseşte oportunităţi acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit.

Este calculat şi analizează fiecare mişcare de business, iar pentru el contează cel mai mult chimia pe care o are cu omul din spatele unei idei. Despre participarea în cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, Mohammad Murad a declarat: „Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon şi sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranţă, iar speranţa lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu uşa la care bate un tânăr şi speranţa lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste şi a nota încă un succes atât pentru mine, cât şi pentru concurent”.

Celor care vor să vină să-şi prezinte ideea în Imperiul Leilor, Mohammad Murad le spune că cel mai important e să aibă măsură şi curaj. „În viaţa cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenţii niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoşi pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a spus Mohammad Murad. 

Modifică Setările