News

Moment de tandreţe în public! Melania, ajutată de Donald Trump după ce s-a împiedicat

Moment de tandreţe în public! Melania, ajutată de Donald Trump după ce s-a împiedicat

WASHINGTON, DC - MARCH 19: U.S. President Donald Trump (L) waves to reporters as he and first lady Melania Trump leave the White House March 19, 2018 in Washington, DC. The Trumps are traveling to New Hampshire where the president is scheduled to deliver remarks about the onging opioids crisis at Manchester Community College. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Au urmat protocolul ca de fiecare dată, păşind pe peluza Casei Albe pentru a se îmbarca la bordul elicopterului prezidenţial. Numai că, de data aceasta, Melania Trump a avut ceva probleme în a-şi menţine echilibrul, purtând nişte cizme cu toc foarte înalt. De ajutor i-a fost chiar soţul său, Donald Trump, care a fost atent să o sprijine la nevoie. Donald Trump şi Melania Trump, la plecarea de la Casa Albă Un moment de neatenţie al Primei Doamne a fost prilejul potrivit pentru ca soţii Trump să se afişeze în ipostaze amoroase, nemaivăzute până acum.

Vorbim despre momentul în care Melania s-a dezechilibrat în timp ce păşea pe peluza Casei Albe, iar Donald a fost cel care a susţinut-o pentru a evita o situaţie neplăcută. Drept răsplată, Melania i-a răspuns gestului, înfăşurându-şi braţul pe spatele soţului ei. O ipostază deloc caracteristică pentru cuplul prezidenţial, despre care se ştie că evită demonstraţiile amoroase în public.

foto: Getty Images

Modifică Setările