News

Moment neaşteptat! Actorii Patrick Stewart şi Ian McKellen s-au sărutat în văzul tuturor, la un eveniment

Moment neaşteptat! Actorii Patrick Stewart şi Ian McKellen s-au sărutat în văzul tuturor, la un eveniment camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Actorii Patrick Stewart şi Ian McKellen s-au sărutat în văzul tuturor la premiera filmului „Star Trek: Picard” de la Londra. 

Sir Patrick Stewart a fost într-o formă de invidiat în seara de 15 ianuarie. A petrecut o seară de neuitat la premiera filmului  „Star Trek: Picard” de la Londra. 

Celebrul actor în vârstă de 79 de ani a fost alături de soţia sa, Sunny Ozell (41), la eveniment. Nu aceasta a atras atenţia, ci momentul în care bunul prieten al actorului, Sir Ian McKellen, s-a apropiat de el şi l-a sărutat chiar pe buze. La lansarea filmului erau prezenţi foarte mulţi fotografi care au surprins imediat şi în detaliu acest gest neaşteptat pentru toată lumea. 

Patrick Stwart şi Ian McKellen sunt foarte buni prieteni, însă nu au fost niciodată iubiţi. 

Ian McKellen a studiat la Cambridge şi este un susţinător al drepturilor LGBT, de când şi-a recunoscut homosexualitatea live, la radio, în 1988. Un amănunt, o ultimă piesă din puzzle, care îl defineşte, căci din acea zi s-a luptat pentru schimbarea legilor din Marea Britanie, răspunzând foarte prompt la întrebările aşa-zis incomode despre orientarea lui sexuală –„Când aţi aflat că sunteţi gay? -  Presupun că în ziua în care TU afli că nu eşti gay”.

Patrick Stewart: "Folosesc marijuana în fiecare zi!"

Cum de a recunoscut asta actorul cu atâta lejeritate? Starul din X Men susţine că are un motiv întemeiat! Actorul susţine folosirea marijuanei în scop medicinal. Actorul de 76 de ani a recunoscut asta cu ocazia anunţului că susţine prima cercetare britanică - iniţiată de Universitatea Oxford - în privinţa beneficiilor medicamentelor bazate pe cannabis.

Astfel, Sir Patrick Stewart nu s-a ferit să declare că el apelează la marijuana în fiecare zi. Mai exact, Stewart foloseşte o cremă şi un spray pe bază de cannabis, dar şi marijuana comestibilă împotriva problemelor mari pe care le are cu artrita.

Foto: Profimedia