News

Momente de suferinţă pentru Roxen: "Cine are anxietate ştie că nu poate fi ţinută sub control"

Momente de suferinţă pentru Roxen: "Cine are anxietate ştie că nu poate fi ţinută sub control"

În spatele succesului ei se ascunde multă suferinţă. Roxen, cea care trebuia să ne reprezinte la Eurovision, recunoaşte că se luptă cu depresia de la şase ani.

”Sufăr de depreie de la 6 ani şi viaţa mea a fost ca un roller coaster. Ştiu că sunteţi mulţi care mă înţelegeţi. Însă acum pot să mă laud şi sunt foarte mândră de chestia asta, pentru că după ani de zile am reuşit să mă lupt cu depresia şi anxietatea, şi chiar dacă o să vină înapoi, mă bucur de momentele astea cât de mult pot şi o să fiu aici pentru voi. Cine are axietate ştie că nu poate fi ţinută sub control. Ceea ce fac este să mă duc undeva să stau singură, să respir şi să beau apă. Să mă gândesc că totul este bine. Am nevoie de aceste momente sau scriu cuiva”, mărturiseşte artista.

Roxen crede că e de preferat să nut e destinui oricui. “Cel mai important este că dacă alegi să apelezi la o persoană, trebuie să fie o persoană de încredere, care să te înţeleagă pentru că nu vrei banda aceea din nou, totul e în capul tău, pentru că ştim că totul este în capul nostru şi că totul este bine, dar na. Anxietatea este o frică inexistentă, o frică de nimic şi foarte, foarte convinsă că majoritatea problemelor de acest gen vin din perioada şcolii. Sunt şi alţi factori, familii toxice şi de aceea zic.

Eu aş putea să vă spun tot parcursul meu, dar toţi avem experienţe diferite. Fiecare lecţie pe care mi-o trimite Universul o primesc cu braţele deschise, pentru că nicio perioadă rea nu e o perioadă cu adevărat grea. E o lecţie pe care trebuie să o înveţi ca să te bucuri de ceva ce urmează”, a mai spus Roxen, conform Antena Stars.
 

Modifică Setările