News

Momente emoţionante. Alec Baldwin, în genunchi în faţa soţiei sale Hilaria

Momente emoţionante. Alec Baldwin, în genunchi în faţa soţiei sale Hilaria

Se apropie cea de-a cincea aniversare a nunţii lor şi, pentru a sărbători ziua în care au mers la altar, Alec Baldwin a hotărât să-şi reînnoiască jurămintele în faţa iubitei sale soţii. Aşa că actorul a decis să îi propună să fie soţia sa, pentru a doua oară.

Starul în vârstă de 59 de ani şi antrenoarea de yoga de 33 de ani formează cu cuplu încă din 2011 şi au devenit părinţi de trei ori. Împreună au o fiică de aproape 4 ani, Carmen, şi doi băieţei de aproximativ doi ani, respectiv câteva luni - Rafael şi Leonardo. Aşa că ieri, Hilaria a împărtăşit cu prietenii săi virtuali momentul în care a fost cerută pentru a doua oară, chiar în biserica în care cei doi şi-au legat destinele cu 5 ani în urmă.

Fotografiile emoţionante în care Alex era în genunchi, iar Hilaria stătea în picioare, în braţe cu copilul cel mare- Carmen, au stârnit un val de aprecieri şi de comentarii cu felicitări. Imaginile au fost însoţite şi de o descriere: "Alec mi-a cerut să mă mărit cu el astăzi ... cu Carmen ... în biserica în care ne-am căsătorit. Am spus ... da".

Cuplul şi-a jurat iubire veşnică în Catedrala Veche a Sfântului Patrick din New York, în 2012. Şi-au început relaţia cu un an înainte, când actorul a văzut-o într-un restaurant şi i-a înmânat o carte de vizită cu numărul său de telefon pe ea.  Despre acel moment, Hilaria a mărturisit într-un interviu: "Eram într-un restaurant din New York, separat, şi Alec m-a tot privit. Când a plecat, a venit la mine, mi-a luat mâna şi mi-a zis:< Cine eşti tu?>. M-am îndrăgostit de el foarte repede şi foarte uşor. E foarte romantic. El este colegul meu de suflet, putem petrece toată ziua împeună şi nu ne plictisim. Cu noi, totul este foarte simplu."

Foto: Instagram

Modifică Setările