News

Momente grele pentru Şerban Copoţ: tatăl prezentatorului de la „iUmor“ a murit

Momente grele pentru Şerban Copoţ: tatăl prezentatorului de la „iUmor“ a murit

Participă la „Asia Express“, prezintă „iUmor“ şi este mereu cu zâmbetul pe buze şi pus pe şotii, însă viaţa i-a dat o lovitură foarte dură: tatălui lui Şerban Copoţ a murit.

Anunţul a fost făcut de Dan Capatos în emisiunea lui de la Antena 1, în timp ce în platou se aflau Cosmin Seleşi, Andrei Ştefănescu şi Iuliana Luciu. „Vrem să-i transmitem condoleanţe pentru că l-a pierdut pe tatăl său astăzi. Condoleanţe pentru Şerban şi să fie tare în această grea încercare“, a spus Dan Capatos.

„Am făcut o echipă foarte bună cu Şerban şi am fi avut o şansă mare să câştigăm. Aş fi mers până în pânzele albe cu Şerban la Asia Express. Îmi pare rău că el e acum într-un moment despre care să nu mai vorbim, că nu cred că i-ar plăcea“, a completat Cosmin Seleşi.

În urmă cu o săptămână, tot în emisiunea lui Capatos au fost date pe post câteva imagini nedifuzate până acum din emisiunea „Asia Express“, cadre în care Şerban Copoţ povestea un moment trist din viaţa lui, când tatăl şi fratele lui au fost la un pas de moarte.

„Oceanul Indian... Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul. Şi acum văd şi eu locurile astea, aşa cum le-a văzut şi tata. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să-i pierd pe amândoi. Erau pe acelaşi vapor. Erau să moară. A venit o furtună colosală, care a durat trei zile. Din peste 30 de nave, 20 s-au scufundat. Povesteau tata şi fratele meu că, după ce s-a terminat taifunul sau ce a fost, erau sute de morţi în apă. Atunci, tata s-a jurat că nu mai navighează. A fost cea mai groaznică furtună pe care a prins-o în 30 şi ceva de ani de navigaţie“, a dezvăluit atunci Şerban Copoţ.