Royals

Momentul adorabil în care Prinţesa Charlotte îşi ia la revedere de la bunicul ei, Prinţul Charles

Momentul adorabil în care Prinţesa Charlotte îşi ia la revedere de la bunicul ei, Prinţul Charles

Prinţul Charles a vorbit adesea despre dragostea pe care le-o poartă celor trei nepoţi ai lui: Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. Ba mai mult, a dezvăluit că-i place foarte mult să petreacă timpul cu ei şi tânjeşte după prezenţa lor ori de câte ori trece timpul şi nu reuşeşte să-i vadă. Prinţesa Charlotte îşi iubeşte nespus bunicii Ei bine, zilele trecute, Prinţul Charles şi soţia sa Camilla, Ducesă de Cornwall, şi-au făcut timp şi au trecut pe la Kensington, Apartament 1A, pentru a-şi vizita nepoţii. Un moment surprins de jurnalişti ne-o arată pe energica şi simpatica Charlotte interacţionând cu bunicul ei patern, Prinţul Charles.

În timp ce acesta se îmbarca într-un elicopter, de pe peluza din faţa reşedinţei Ducilor de Cambridge, Prinţesa Charlotte poate fi văzută în background, făcându-i cu mâna bunicului său. Îmbrăcată într-o rochiţă roz şi fiind ţinută în braţe de bona sa, Maria Teresa Borrallo, Charlotte apare luându-şi la revedere de la Charles şi soţia sa, Camilla. Adorabil, nu?

Prinţul George a vorbit de multe ori despre rolul său de bunic în viaţa celor trei copii ai Ducilor de Cambridge. E foarte important să stabileşti o legătură cu ei de când sunt mici. E o parte (n.r. a fi bunic) diferită în viaţă. Cel mai important lucru e să-i încurajezi. Arată-le lucruri mărunte pentru a le stârni interesul. Bunica mea a făcut asta cu mine şi a fost minunat”, a mărturisit Prinţul Charles.

Alături de Prinţul George
Alături de Prinţul George şi prinţesa Charlotte
Modifică Setările