Kate & William

Momentul în care Kate Middleton şi-a pierdut cumpătul. A fost umilită de faţă cu toţi

Momentul în care Kate Middleton şi-a pierdut cumpătul. A fost umilită de faţă cu toţi

Este una dintre cele mai diplomate şi graţioase figuri din sânul familiei regale, însă chiar şi ea îşi poate pierde cumpătul în faţa unei situaţii jenante.

E drept, s-a întâmplat înainte să devină, oficial, Ducesă de Cambridge. Era fix după ce absolvise liceul şi se angajase, pe perioada verii, în portul turistic din Southampton. Jobul lui Kate presupunea să întâmpine, la bordul unor iahturi, turiştii, dar şi să susţină anumite cursuri de prim ajutor.

În timpul unui astfel de curs, colegii lui Kate i-au făcut o farsă, punând prezervative într-o vestă de salvare. Aşa se face că fix când Kate voia să arate cum se foloseşte vesta, prezervativele au căzut în faţa turiştilor. După cum era de aşteptat, soţia lui Will a fost şocată să vadă că i se întâmplă una ca asta şi s-a supărat teribil.

Biografa Katie Nicholl a povestit despre acest incident, mărturisind că Ducesa de Cambridge şi-a pierdut cumpătul în faţa respectivului vinovat şi, deşi a ţinut cursul până la capăt, s-a ruşinat foarte tare de cele întâmplate: ”Când a tras de declanşator, vesta s-a umflat şi o groază de prezervative a picat. Era îngrozită şi ruşinată. A luat totul mai în serios decât ar fi trebuit, dar nu a cedat. Era furioasă la început, dar s-a liniştit, şi nu-mi amintesc să se fi răzbunat pe ei.

Modifică Setările