News

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, dar ar putea ajunge pe masa de operaţie! Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, dar ar putea ajunge pe masa de operaţie! Ce s-a întâmplat cu vedeta? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Lunile trecute, Monica Anghel a surprins pe toată lumea cu postările de pe reţelele de socializare şi cu apariţiile ei publice. Vedeta a reuşit să slăbească, în doar 10 luni, aproximativ 30 de kilograme, iar transformarea vedetei a fost foarte vizibilă.

Din păcate pentru Monica Anghel, care a afirmat că a făcut sport şi a ţinut dietă şi îşi face analizele dintre trei în trei luni, pentru a nu se îngrăşa la loc, lucrurile nu stau foarte bine.  Jurnaliştii de la Libertatea au stat de vorbă cu vedeta şi au afirmat că, deşi a reuşit să scape de zeci de kilograme, Monica Anghel ar putea ajunge pe masa de operaţi, deoarece vrea să apeleze la ajutorul unui medic estetician.

„La mine, ceea ce a declanşat această nevoie a fost operaţia pe coloana vertebrală pe care am avut-o. Am avut pareză 98% pe piciorul drept şi atunci m-am gândit că este momentul să fac ceva să slăbesc. În continuare trebuie să mai dau jos câteva kilograme de care doresc eu să scap şi după aceea să mă menţin. Acum câteva luni am fost la Andrei şi Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni şi am încredere deplină în ei. Am şi cumpărat o fiolă de botox şi Andrei s-a uitat la mine şi mi-a zis să mă încrunt, am făcut în toate felurile, după care mi-a zis să plec, că nu-mi trebuie aşa ceva. O să vedem. Dacă, la un moment dat, o să mi se năzare să fac lucrul ăsta, o să-l fac“, a spus Monica Anghel.