News

Monica Anghel este o mare iubitoare de animale: „Tata mi-a îndeplinit mereu dorinţele legate de vieţuitoare“

Monica Anghel este o mare iubitoare de animale: „Tata mi-a îndeplinit mereu dorinţele legate de vieţuitoare“

Îndrăgita artistă Monica Anghel este o foarte mare iubitoare de animale, la fel ca şi tatăl ei, de altfel. În momentul acesta, Monica are nu mai puţin de cinci câini.

„Am avut foarte mulţi câini, am crescut cu câini. Tata, de câte ori pleca de acasă, avea el un semn cu mâna şi, de câte ori îl făcea, era clar că o să vină cu un câine. Şi venea. Tata mi-a îndeplinit mereu dorinţele legate de vieţuitoare, pentru că ştie că sunt pasionată, iubitoare de animale. Din punctul meu de vedere, fiecare copil ar trebui să crească cu un animăluţ, pentru că îi responsabilizează şi se dezvoltă altfel“, povesteşte artista la Antena Stars.

De asemenea, ca o mare iubitoare de animale, Monica vorbeşte şi despre violenţa împotriva animalelor: „Cred că ar trebui reglementată legea asta împotriva violenţei asupra animalelor. Nu mi se pare normal aşa ceva. Nu e reglementată nici cea împotriva violenţei asupra femeilor sau asupra copiilor sau bărbaţilor. Ar trebui să ne trezim şi să le reglementăm pe toate. În momentul în care ai o astfel de atitudine cumplită faţă de un animăluţ, poţi avea o astfel de atitudine şi faţă de un om”.

Modifică Setările