News

Monica Anghel pleacă de la Europa FM

Monica Anghel pleacă de la Europa FM

După 7 ani de colaborare, timp în care şi-a împrumutat vocea matinalului de la Europa FM, cântăreaţa a decis să se reîntoarcă la muzică şi să se axeze mai mult pe cariera sa.


„După aproape şapte ani, şi eu, şi ei, am zis că trebuie să fac şi altceva şi asta a fost“, a confirmat Monica Anghel plecarea sa, pentru Pagina de Media.

„În perioada în care am fost la radio, am cam lăsat muzica în planul doi. Consider însă că am încă multe de spus în muzică şi în ultima perioadă am cam neglijat această parte. Vreau să mă reapuc de muzică“, a mai spus ea.

„A fost o hotărâre luată de comun acord. Din câte am înţeles, intenţia lor este să facă un matinal orientat mai mult pe ştiri. Eu însă sunt om de divertisment, sunt actriţă, sunt artistă, nu mă mai regăseam în acest format. Publicul s-a obişnuit cu mine într-un fel. Consider că în cei şapte ani la radio am fost destul de echilibrată“, a ţinut să precizeze Monica Anghel.

Totodată, ea a ţinut să le mulţumească via Facebook şi fanilor săi: „Dragii mei, după aproape 7 ani, colaborarea mea cu Radio Europa FM a luat sfârşit! Vă mulţumesc pentru fiecare dimineaţă pe care aţi petrecut-o alături de mine şi vă promit că ne vom întâlni la mai multe concerte de acum înainte, precum şi în alte emisiuni de radio şi televiziune! Vă îmbrăţişez! Vă iubesc!“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările