News

Monica Anghel, primele declaraţii despre moartea fostului său soţ: "Nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri"

Monica Anghel, primele declaraţii despre moartea fostului său soţ: "Nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri"

Vestea că fostul soţ al Monicăi Anghel a plecat la doar 61 de ani a şocat pe toată lumea. Medicul Andrei Carandino avea probleme cardiace, dar apropiaţii au sperat până în final că va reuşi să le depăşească.

Deşi trecuseră printr-un divorţ, Monica păstra încă legătura cu cel care i-a stat aproape 16 ani.

“Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că îşi va reveni, erau semne bune. Din păcate, a făcut o decompensare şi a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soţia lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească şi mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri', a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.

 Artista are doar cuvinte alese pentru fosta sa jumătate.

“Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimţim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci şi de o pierdere pentru lumea medicală şi pentru pacienţii săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat şi cât bine a făcut.

Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Normal, sunt alături de Ingrid, o susţin, dar nu pot să spun mai multe lucruri cu privire la problemele lui de sănătate, nu se cuvine”, a mai spus Monica.

 

Modifică Setările