News

Monica Bellucci, aşa cum n-ai mai văzut-o niciodată, la o gală de film

Monica Bellucci, aşa cum n-ai mai văzut-o niciodată, la o gală de film

Italian actress Monica Bellucci receives the Donostia Award during the 65th San Sebastian International Cinema Festival, in San Sebastian, Basque Country, Spain, September 27, 2017. Bellucci received the award from President of the official jury, US actor John Malkovich. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Monica Bellucci are 52 de ani. Şi da, este necesar să tot repetăm această informaţie, pentru a arăta ă frumuseţea şi eleganţa se păstrează în ciuda timpului şi a operaţiilor estetice.

E drept că Monica nu mai are prospeţimea din filmul Malena, de acum 17 ani, dar sex appealul ei mediteranean a rămas aproape nealterat de trecerea timpului, iar acest lucru a putut fi observat încă o dată, cu ocazia festivalului de film de la San Sebastián, nodrul Spaniei.

52 de ani superbi
Monica Bellucci şi John Malkovich

Obişnuiţi să o vedem pe italiancă purtând ţinute de gală negre, o nuanţă preferată de italieni când vine vorba de vestimentaţie elegantă, am fost surprinşi de alegerea ei vestimentară la primirea trofeului  Donostia pentru întreaga carieră.

O rochie cu o croială impunătoare, din şifon şi, mai ales, într-o culoare caldă de roz prăfuit, care a făcut-o pur şi simplu să radieze.

Rozul este o nuanţă nouă în garderoba Monicăi

Totul completat de un machiaj cât se poate de natural şi de o coafură simplă, nu exagerat de stilizată.

Trofeul i-a fost acordat de actorul american John Malkovich, în vârstă de 63 de ani, care a ales o vestimentaţie surprinzătoare pentru seara de gală.

De obicei, Monica apare în negru pe covorul roşu

Foto: Hepta