News

Monica Bellucci este coperta de decembrie a revistei The Sunday Times Style.Mărturiseşte că nu se teme de bătrâneţe şi că o acceptă paşnic

Monica Bellucci este coperta de decembrie a revistei The Sunday Times Style.Mărturiseşte că nu se teme de bătrâneţe şi că o acceptă paşnic camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ce dezvăluiri face actriţa şi cum vede viaţa la 57 de ani? Monica Bellucci este o frumuseţe iconică. Cu fiecare apariţie ne uimeşte prin naturaleţea sa.

Actriţă şi model, Monica Bellucci este invitata lunii decembrie pe coperta revistei The Sunday Times Style. Şi desigur că şi aceste fotografii le-a făcut cu mare stil.!

Diva a fost fotografiată de Sonia Szóstak, poartă o rochie neagră de la Petar Petrov, la care a accesorizat un inel Cartier.

Tema copertei de decembrie este ”Regina Dramei”, coordonatorul stilistic este Verity Parker, care a ales pentru actriţa italiană creaţii precum Khaite, 16Arlington, Nensi Dojaka, Giorgio Armani and Miu Miu.

Superba Bellucci mărturiseşte în interviul acordat aceleiaşi reviste că nu face o dramă din trecerea timpului, nu este obsedată să arate mereu tânără şi şi-a propus să îmbătrânească într-un mod paşnic.

”Fiecare femeie e liberă să îmbătrânească în felul ei”, e de părere Monica. Ea a ales să privească relaxat tot procesul.

Natura a fost extrem de generoasă cu ea, fiindcă nu este nevoită să aloce mult timp sau grijă dietelor ori antrenamentelor istovitoare. Dimpotrivă, se răsfaţă constant cu vin şi paste, iar ca antrenament alege Pilates.

Exerciţiile mai solicitante şi atenţia la alimentaţie există doar în timpul proiectelor importante: ”Nu sunt obsedată. Am fost mereu o femeie cu forme, niciodată slabă, aşa e felul meu. Şi vreau să îmbătrânesc într-un mod paşnic. La 50, 60 de ani nu mai ai aceleaşi nevoi ca la 20. Te schimbi, când intri într-o încăpere alături de fiica ta, oamenii o privesc întâi pe ea. Atunci începi să ai o altă perspectivă.”

”Sunt multe momente în viaţă. Când eşti foarte tânără, ai ceea ce francezii numesc ”la beauté du diable”, frumuseţea diavolului, e naturală, frumuseţea tinereţii. Însă viaţa merge mai departe. Nu ai ce să faci. Dar e şi un aspect bun. Asta înseamnă că trăieşti mult. Chiar dacă corpul pică, sufletul creşte, se ridică”, a explicat cu naturaleţe, celebra Monica Bellucci.

Actriţa are două fiice, Deva, de 17 ani, şi Léonie, de 11 ani, cu fostul soţ Vincent Cassel, de care s-a despărţit în 2013.

Foto: Profimedia şi Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările