News

Monica Bellucci şi-a schimbat look-ul. Arată fantastic la 53 de ani

Monica Bellucci şi-a schimbat look-ul. Arată fantastic la 53 de ani

Fără îndoială, ea este una dintre cele mai fermecătoare actriţe din toate timpurile şi una foarte norocoasă, căci reuşeşte să sfideze timpul. Are 53 de ani şi arată extraordinar, reuşind să evite semnele îmbătrânirii. Monica Bellucci, fermecătoare la 53 de ani. Monica Bellucci a fost spendidă la un eveniment marţi seara, păşind cu graţie pe covorul roşu de la Gala Anuală Virna Lisi Awards din Roma. Nu doar că a reuşit să întoarcă toate privirile atunci când a ajuns la eveniment, dar a plecat acasă şi cu un premiu.

Actriţa şi-a schimbat look-ul. A ales să-şi tundă părul într-un bob drept până la umeri, iar această nouă tunsoare o prinde de minune. De asemenea, ţinuta aleasă pentru acest eveniment a fost superbă. Monica a optat pentru o rochie neagră cu buline albe, un cardigan negru şi o pereche de botine cu toc cui. Chiar dacă a fost acoperită din cap până în picioare, actriţa italiană a emanat sex-appeal, iar atingerile preţioase au constat într-o pereche de cercei cu diamant şi un inel cu aceeaşi piatră preţioasă. Cât despre make-up, a apelat la acelaşi truc clasic, cu ochii de felină accentuaţi cu un creion dermatograf şi fard maro, iar buzele au strălucit cu un lipstick transparent.

Actriţa de origine italiană a plecat acasă cu un premiu.

Monica a fost încântată să primească premiul Virna Lisi, această distincţie venind imediat după ce Daniel Craig, co-starul său din seria James Bond, a insistat ca ea să se întoarcă pentru următoarea peliculă, de data aceasta în pielea unei Bond Girl. Monica, care a jucat-o excepţional pe văduvă Lucia Sciarra în filmul Spectre, va fi astfel cea mai în vârstă Bond Girl din istoria filmului cu spioni, la 53 de ani, dacă va accepta oferta pentru pelicula ce va apărea în 2019.

Foto: Hepta

Modifică Setările