News

Monica Bellucci şi fostul soţ, Vincent Cassel, întâlnire de gradul zero pe acelaşi covor roşu

Monica Bellucci şi fostul soţ, Vincent Cassel, întâlnire de gradul zero pe acelaşi covor roşu camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Din 1999 până în 2013, frumoasa italiancă şi atrăgătorul francez au format cel mai sexy cuplu de actori europeni din lume.

În plus, au devenit şi părinţii a două fete superbe, Deva, de 14 ani, şi Leonie, de nouă ani. Apoi, ceva s-a întâmplat, mariajul lor s-a terminat, iar Vincent Cassel (52) s-a mutat în Brazilia, acolo unde şi-a refăcut viaţa alături de metisa Tina Kunakey, de doar 22 de ani. 

O lovitură destul de greu de digerat pentru frumoasa Monica Bellucci (54), care a avut, însă, forţa să meargă mai departe.

Ei bine, Festivalul de Film de la Veneţia a prilejuit reuniunea acestor doi foşti soţi cu ocazia vizionării unei versiuni noi a filmului lor din 2002, Irréversible.

Monica şi-a pus în evidenţă frumuseţea şi graţia într-un costum masculin all black, în timp ce fostul ei soţ a ales o ţinută albă, estivală, tipică verilor tropicale. 

Seara, la premiera de gală, Monica a ales o rochie roşie spectaculoasă, stil matador, de la D&G, în timp ce Vincent a optat pentru un look casual, puţin cam simplu, all black. 

Odată cu ciudata lor întâlnire, cei doi au afişat zâmbete oarecum reţinute, însă, ca doi adevăraţi profesionişti, au lăsat deoparte orice tensiune de dragul filmului lor. 

Foto: profimedia, getty images

Modifică Setările