Lifestyle

Monica Belluci, copertă unică alături de fiica sa. Imaginea este istorică şi sugerează predarea ştafetei între generaţii

Monica Belluci, copertă unică alături de fiica sa. Imaginea este istorică şi sugerează predarea ştafetei între generaţii camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Impresionantă noua copertă Vogue ediţia din Italia, în care apar celebra Monica Belucci pentru prima dată alături de fiica sa, Deva, în vârstă de 16 ani.

Monica spune despre fiica sa, Deva Cassel: ”Mereu a fost aşa, liberă. Nu se teme de nimic.”

Imaginea este foarte sugestivă, cu o Monica discretă, atent situată în exteriorul paginii, lăsând parcă centrul în toată plenitudinea sa, fiicei sale care i-a moştenit frumuseţea iconică. Actriţa în vârstă de 56 de ani face cumva o predare a ştafetei, de la o frumuseţe la alta.

În editorialul său, din Vogue, regizorul Emanuele Farneti a scris: „Monica însăşi a dorit să facă gestul de a se da deoparte şi de a o lăsa pe Deva în lumina reflectoarelor. Să recunoaştem acest lucru: a face loc celor care vin după noi (o fiică, un succesor) nu este ceva cu care suntem obişnuiţi să vedem des. Aşa că Deva (Roversi spune despre ea: „Am simţit aceeaşi emoţie pe care am simţit-o cu Natalia Vodianova şi Kate Moss. Emoţia în faţa frumuseţii pure”) şi cei 16 ani ai săi deschid un număr dedicat în totalitate vârstei sale”.

Realizarea revistei Vogue este uriaşă, nimeni nu le mai fotografiase împreună. Este o copertă ce va intra în istorie, cu siguranţă.

”Mamă şi fiică s-au reunit acum într-un studio foto din Paris, în faţa formatului 6×4,5 Hasselblad al lui Paolo Roversi, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensaţia care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună”, a scris revista Vogue.

Textul care însoţeşte fotografiile este extrem de laudativ pentru frumuseţea ambelor.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările