News

Monica Belluci radiază la cei 55 de ani ai săi! Se relaxează în vacanţa din Grecia, din Insula Paros

Monica Belluci radiază la cei 55 de ani ai săi! Se relaxează în vacanţa din Grecia, din Insula Paros camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Este recunoscută la nivel internaţional, şi-ar putea petrece vacanţe în orice colţ al lumii, dar ea a ales Grecia! Despre Monica Belluci este vorba, actriţa care atrage atenţia şi la 55 de ani. Se relaxează în vacanţă în Insula Paros, o destinaţie aleasă şi de mulţi români!

Actriţă, fotomodel, divă pe covorul roşu, Monica Belluci a fost surprinsă în ipostaze neaşteptate. Eram obişnuiţi să o admirăm la evenimente cu ştaif, la premiere de film, la diferite gale acolo unde purta ţinute elegante, coafuri sofisticate, toate acestea punându-i în evidenţă corpul şi chipul. Are 55 de ani, dar arată mult mai tânără. Are secretele ei pe care greu le împărtăşeşte. 

Iată că acum, Monica Belluci este în vacanţa. A ales să se relaxeze pe Insula Paros din Grecia. După cum aminteam mai sus, aceasta este o destinaţie aleasă şi de mulţi români, mai ales acum, în pandemie. Iată că actriţa de origine italiană nu a călătorit prea departe de ţara ei natală, a ales o insulă superbă, unde are totul la dispoziţie. 

Actriţa a fost pozată alături de o prietenă. Purta o rochie lejeră, mai lungă. Când şi-a dat ochelarii jos de la ochi, a impresionat. Nu poartă deloc machiaj, e naturală. Ce ziceţi? Vă place?

Monica Belluci şi-a creat singură dieta prin care a slăbit 18 kilograme

Monica a respectat patru reguli simple de la care nu s-a abătut deloc! Prima regulă: Trebuie să existe obligatoriu trei mese pe zi. A doua regulă: Nu trebuie să se consume grăsimi, alcool, dulciuri, căci ele stimulează secreţia de insulină şi automat, depunerea grăsimilor. A treia regulă: Trebuie să se bea minim doi litri de lichide pe zi (exclus sucuri) şi să se consume multe legume în stare crudă, fierte la abur sau preparate la grătar. A patra regulă: Trebuie să se renunţe la gustările dintre mese şi să nu se repete felurile de mâncare.

„Am reuşit să slăbesc învăţând să spun nu”, povestea actriţa despre lupta ei cu kilogramele. Şi sportul a jucat un rol esenţial în obţinerea siluetei perfecte pe care actriţa o are acum: „Gimnastica m-a ajutat să îmi regăsesc forma fizică şi să mă simt bine în corpul meu.” 

Foto: Profimedia

Modifică Setările