Fashion

Monica Bîrlădeanu a luat un trofeu BAU de la Iulia Albu. Uite cu ce ţinută! VIDEO

Monica Bîrlădeanu a luat un trofeu BAU de la Iulia Albu. Uite cu ce ţinută! VIDEO

Una dintre cele mai stilate prezenţe feminine de la noi a primit un vot negativ din partea juratei emisiunii "Bravo, ai stil". Iată care au fost argumentele vedetei Kanal D.

Iulia Albu a luat-o în vizor pe Monica Bîrlădeanu, al cărei stil vestimentar este, de obicei, lăudat de criticii de modă. Chiar şi Iulia i-a oferit un trofeu WOW fix acum un an. Aseară, însă, jurata emisiunii "Bravo, ai stil" nu a avut cuvinte de laudă la adresa ei, dimpotrivă. În stilu-i caracteristic, Iulia Albu i-a făcut praf ţinuta.

"Cum ar spune colegul meu, Maurice, Monica Bîrlădeanu şi-a dat doctoratul în boho chic. Foarte rău acest look! Mă trimite cu gândul la o poveste care mi-este foarte dragă. Sunt siderată, efectiv! Acel motan de pe tricou şi acele cizme roşii mă trimit cu gândul exact la "Motanul Încălţat". Este foarte urât ce a făcut şi foarte demodat, iar acea pălărie purtată tâmp, pe ceafă, aş vrea să consider că este de mega tristă amintire şi aş dori să n-o mai văd, dacă este posibil. Cum acest lucru nu este posibil, este posibil în schimb, draga mea, Monica, un trofeu BAU", a fost comentariul acid al Iuliei Albu (vezi video minutul 15:50).

Modifică Setările