Body & Soul

Monica Davidescu, la antrenamente în sală

Monica Davidescu, la antrenamente în sală camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

E una dintre artistele care se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, fără a face eforturi prea mari. Cu toate acestea, sportul are rolul său, mai ales după accidentarea suferită la "Dansez pentru tine".

Monica Davidescu recunoaşte că natura o ajută să se menţină în cea mai bună formă. Dar nici ea nu e genul care să facă excese alimentare. Plus că are un ritm de viaţă haotic. Totuşi, agitaţia de peste zi nu e suficientă pentru a-şi tonifia întreg corpul, aşa că din când în când apelează la ajutorul profesioniştilor.

"Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în sac! Am primit în dar gena fizică bună, dar acest dar tebuie întreţinut", recunoaşte Monica Davidescu. "Cel puţin 3 luni pe an merg în mod frecvent la recuperare musculară, (...) cu antrenor personal şi costum Vison Body, doar 30 min de 2 sau 3 ori pe săptămână", mărturiseşte ea într-un mesaj postat pe contul său de socializare.

"Nu e uşor, se lasă cu transpiraţie şi febră musculară, dar e foarte plăcut. Energie, corp întreţinut, atmosferaă plăcută, capăt rezistenţă la efort, tonus muscular, siguranţă şi eleganţă în mişcare. E o bucurie pe care simt că trebuie să o împart cu voi. Revin cu noi proceduri pe măsura ce le descopăr. Şi....unu, doi, trei......", a scris Monica în dreptul unei galerii foto de la sala de sport, pe care le împărtăşim cu voi mai jos.

Amintim că Monica Davidescu a suferit în 2012 o gravă accidentare la ambele picioare la antrenamentele pentru concursul "Dansez pentru tine" de la Pro TV, în urma căreia a trebuit să treacă printr-o intervenţie chirugicală de refacere a ligamentelor şi o lungă perioadă de recuperare. Abia anul trecut, după trei ani de luptă în instanţă cu conducerea trustului, actriţa a reuşit să obţină 60.623 de lei daune materiale şi 45.000 de lei daune morale.

Modifică Setările