News

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, puşi la cratiţă de Mircea Dinescu FOTO&VIDEO

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, puşi la cratiţă de Mircea Dinescu FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În Duminica Floriilor, cuplul de artişti a fost invitat la Cetate, unde şi-au arătat măiestria în prepararea peştelui. Uite ce reţetă au testat la "Politică şi delicateţuri".

Actriţa Monica Davidescu, interpretul Aurelian Temişan şi fiica lor, Dora, au fost invitaţii lui Mircea Dinescu la ediţia de Florii a emisiunii "Politică şi delicateţuri", duminică, la TVR 1.

Masa lui Mircea Dinescu a fost, ca de obicei, doldora de legume proaspete, decorată cu lilac şi salcie, căci este duminica Floriilor, ziua în care creştinii ortodocşi sărbătoresc intrarea lui Isus în Ierusalim, se mănâncă peşte şi îşi serbează onomastica toţi cei care poartă nume de flori.

Cu Monica Davidescu şi fiica acesteia, Dora, sarcina lui Dinescu de a prepara peşte într-un sos special, devine din ce în ce mai uşoară. Doar Aurelian Temişan este cel care îl incurcă din când în când, întrucât după cum singur mărturiseşte, intră în bucătărie doar ca să îşi ia o cafea.

"Mărturisesc că am învăţat tot ce ţine de bucătărie acasă, la ţară, de la bunica. Am învăţat de când se pune sămânţa în pământ, până când le pui pe masă pe toate", ne spune Monica Davidescu. Totuşi, "Nu-mi place să stau în bucătărie, nu-mi place deloc să pierd timpul acolo. Am senzaţia că îmi ia atât de mult timp să gătesc ceva, încât nu mai am timp să fac alte lucruri", recunoaşte actriţa. 

"Eu i-am urat, acum vreo 20 de ani, să-i dea Dumnezeu posibilitatea să joace atât de mult teatru sau să facă atât de mult ceea ce-i place, încât să n-aibă timp de bucătărie", a spus şi Aurelian Temişan.

De altfel, Dora l-a şi pârât pe tatăl său, dezvăluind la "Politică şi delicateţuri" faptul că "nu ştie să facă nimic, doar ceai, omletă şi cafea şi atât".

Iată, însă, cum s-au descurcat la prepararea peştelui, în Duminica Floriilor.

Modifică Setările