News

Monica Pop, despre dramele Cristinei Ţopescu: "Au fost prieteni care nu s-au purtat aşa cum se aştepta ea să se poarte"

Monica Pop, despre dramele Cristinei Ţopescu: "Au fost prieteni care nu s-au purtat aşa cum se aştepta ea să se poarte"

Au fost prietene şi şi-au împărţit trăirile. Medicul Monica Pop recunoaşte că fiica lui Cristian Ţopescu fusese dezamăgită de acei oameni în care avea cea mai mare încredere, de prietenii pe care îi vedea lângă ea mult timp. Din această cauză, Cristina avea momente când alegea izolarea.

“Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat aşa cum se aştepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: «De ce a făcut aşa, de ce s-a purtat aşa?». Sigur că oricine se necăjeşte în situaţia asta. Acum vorbim despre Cristina şi ea aşa era. Avea şi necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Ştiu foarte bine ce lua şi de ce lua”, a mărturisit Monica Pop pentru Antena 3.

“Nu avea niciun fel de boală gravă şi nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau nişte enzime crescute. Nimeni nu se aştepta la deznodământul ăsta. Şi când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguţă şi foarte sociabilă”, a completat medicul.