News

Monica Tatoiu, aniversare cu surprize. Unde a plecat fosta femeie de afaceri şi ce a nemulţumit-o

Monica Tatoiu, aniversare cu surprize. Unde a plecat fosta femeie de afaceri şi ce a nemulţumit-o camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Monica Tatoiu şi-a făcut un cadou de suflet la împlinirea celor 65 de ani.  Fosta femeie de afaceri a plecat cu soţul ei şi cu alţi prieteni într-o nouă vacanţă.

Monica şi Victor Tatoiu au ales de această dată ca destinaţie Franţa. Fosta femeie de afaceri s-a declarat nemulţumită de felul în care au avoluat lucrurile în aeroport.

“Am plecat în tabără în Franţa. 3 cupluri de "tineri" într-un camion. Nu se poartă mască pe stradă. Dar de la aterizare la momentul în care am luat bagajul a durat 1,5 ore.Toţi se mişcă cu încetinitorul. La Tarom din ce în ce mai multe prostii. În 3 ore au pţecat 3 chartere, plus cursele regulate cu ghişeele deschise la minim. Vededeţi coada în poză. Avionul a plecat cu 30 minute întârziere. Asta nu e o noutate. Nervii pasagerilor în tranzit sunt crizaţi de mult. Deoarece trebuie reduse cheltuielile şi nu pot da afara pilele şi amantele din birouri, pasagerilor le dau doar o apă şi un pachet de serveţele şi bagă în somaj tehnic plebea. Curat murdar afacere de stat, cu şefi numiţi politic. Dar noi" tinerii ", ăştia care am văzut prostia în acţiune înainte şi dupa revoluţie continuam să râdem. Să faceţi şi voi la fel”, a povestit Monica Tatoiu pe un cont de socializare.

 

Modifică Setările