News

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiica lui Boureanu

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiica lui Boureanu

Fosta profesoară de matematică şi femeie de afaceri crede că Ioana Boureanu e greu de controlat şi pune asta pe seama lipsei de comunicare dintre părinţi, dar şi a vremurilor în care trăim.

Monica Tatoiu

Într-un interviu acordat ziarului "Ring", Monica Tatoiu a relatat o întâmplare de pe vremea când o medita pe fiica lui Cristian Boureanu şi a vorbit despre cauzele care au dus la scandalul furibund dintre fostul Senator şi fata lui adolescentă.

"Eu n-am învăţat-o pe Ioana matematică, ci am încercat să o învăţ să-şi gestioneze viitorul la nivelul ei. Şi un an am reuşit. După Balul Bobocilor din clasa a IX-a, când a gustat din „fructul oprit” - nu neapărat acela la care vă gândiţi voi... plăcerea de a face lucruri interzise - în acel moment am pierdut-o."

"Cristi nu a greşit cu nimic faţă de Ioana. A fost momentul nepotrivit. Poate dacă Ioana ajungea la 15 ani acum patru sau cinci ani, nu se întâmpla asta. Este o conjunctură care o afectează nu doar pe Ioana. În prima zi de şcoală, elevii de liceu merg cu sticla în mână şi cu ţigara în gură prin parc. Acum cinci-şase ani nu era chiar aşa. Deci conjunctura, anturajul... Nu e Cristi de vină! Că eu am fost acolo şi dacă Cristi nu făcea ce trebuie, făceam eu. Eu am încercat şi pe mine m-a scos din minţi. Era să fac atac vascular-cerebral când mi-a aruncat cu cerneală pe pereţi pentru că am certat-o după ce nu şi-a făcut temele. Deci vorbiţi cu un om care a încercat şi vorba aia, am un doctorat în educaţie... Am rămas fără muniţie!

M-am dus să-i aduc apă din bucătărie după ce i-am ţinut o teorie. Până m-am întors, tot peretele era plin de cerneală la mine în sufragerie. Şi n-am certat-o. Eu nu cert, nu înjur... Am înghiţit şi am luat-o de la capăt. Să vă ferească Dumnezeu să vă ţină teorii doamna Tatoiu, că preferaţi să vă strâng de gât! Şi am făcut asta zi de zi până m-au lăsat nervii. Şi atunci am zis: nu-i copilul meu, nu mai pot, poate există altă soluţie! Singura greşeală a lui Cristi, care e sentimental şi coleric, a fost că nu a decăzut-o total pe mamă din drepturile părinteşti şi că tot timpul a zis: „Las-o să meargă şi la mama!”. Şi de câte ori se ducea la mama... când venea, o luam de la capăt. Era ca la meşterul Manole.

Cristi de vreo cinci ani îmi spune că îi este frică de momentul în care Ioana va ajunge la adolescenţă. Şi uite că s-a întâmplat! Toţi părinţii care au fete de 14-15 ani ştiu despre ce e vorba. Doar că dacă mama şi tata sunt uniţi, şi mama se sacrifică pentru fericirea copilului, atunci trece... pe la 18-19 ani, la fete trece. Dar dacă pentru mamă e mai importantă fericirea proprie decât cea a copilului, tatăl nu poate. Bărbaţii nu nasc pui vii. Dacă mama e egoistă..."

"Personal, l-am sfătuit pe Cristi să o lase să facă ce vrea ea ca să se lovească cu capul de pereţi. La 15 ani nu poţi să faci ceva împotriva voinţei copilului. I-a spus şi poliţia: o aduci acasă cu poliţia, că altfel nu vrea să vină, mâine pleacă, iar o iei cu poliţia şi o aduci acasă... Şi pentru ce? Ioana e un copil foarte inteligent. Ca să-mi murdărească mie peretele cu cerneală... ştie că acolo m-a lovit cel mai tare, că a trebuit să zugrăvesc tot peretele. Personal, mă voi ruga pentru ea. Mama m-a învăţat că atunci când omul nu mai poate face nimic, doar Dumnezeu găseşte calea. Şi asta l-am învăţat şi pe Cristi. O să aşteptăm trei luni de zile să vedem ce e de făcut. Că mama lui Cristi a murit, eu nu pot să-mi asum responsabilitatea asta că nu sunt rudă de sânge şi au rămas bunica din partea mamei şi cu mama care veţi vedea ce poate produce în materie de educaţie", a mai spus Monica Tatoiu pentru "Ziarul Ring".

Modifică Setările