Vedete

Monica Tatoiu se distrează în Panama: “Am plonjat într-o altă lume"

Monica Tatoiu se distrează în Panama: “Am plonjat într-o altă lume" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Monica Tatoiu nu se teme de pandemie şi restricţii. După ce au poposit doar o perioadă scurtă de timp acasă, femeia şi soţul ei au plecat într-o nouă aventură. De această dată, cei doi au ales ca destinaţie de vacanţă Panama.

“Am plonjat într-o altă lume. Nu mai rea, nici mai urâtă, nici mai frumoasă. Altfel.Toate regulile cu care am fost obişnuită au dispărut. Hm. A rămas mască în aglomeraţii. Acum este mare paradă pe străzi. Cu draci şi îngeri. Când mă lămuresc ce sărbătoare este vă povestesc.

Ziua a început cu cerul scuturând tone de apă. Dacă ai răbdare soarele răsare pe strada ta. Răbdarea este o virtute. Ne-am întâlnit cu mama crab gigant şi pisicile de mare. Am coborât în peşteri la 20 m, ne-am bălăcit în Venas Azules. Ce interesant. Acolo unde nu este marketing este cel mai frumos.Ca să experimentezi lucruri nemaipomenite trebuie să ai curajul să te lepezi de protecţia turmei”, a povestit Monica Tatoiu.

Fosta femeie de afaceri povesteşte pe reţelele de socializare fiecare nouă descoperire. “Se încheie prima etapă de descoperiri. Panama de la Atlantic.Urmează Panama de la Pacific.

Iisus Negru în biserica din Portobelo ne transmite că Dumnezeu ne iubeşte indiferent de culoarea pielii .Un loc pentru cei care caută hrană pentru suflet şi nu all inclusive”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările