News

Morgan Freeman, acuzat de agresiune sexuală chiar în ziua în care Harvey Weinstein s-a predat poliţiei. Cum răspunde actorul acuzaţiilor aduse?

Morgan Freeman, acuzat de agresiune sexuală chiar în ziua în care Harvey Weinstein s-a predat poliţiei. Cum răspunde actorul acuzaţiilor aduse?

Opt femei susţin că faimosul câştigător al Oscarului s-a comportat inadecvat cu ele! Cel puţin aşa consideră presupusele victime, adică diverşi angajaţi de pe platourile de filmare, personal al casei lui de producţie şi jurnaliste. Acuzaţiile acestora au fost făcute publice chiar în ziua în care Harvey Weinstein s-a predat poliţiei din New York pentru că a fost acuzat de agresiune sexuală.

CNN a început investigaţiile împotriva faimosului actor, iar sursele care susţin că au fost victimele lui Morgan Freeman sau au fost martorele comportamentului deplasat al acestuia sunt în număr de 16.

O asistentă de producţie care a lucrat, în 2017, la filmul Going in Style a declarat că Freeman “a tot încercat să îmi ridice fusta şi mă întreba dacă port lenjerie intimă”. Ea susţine că actorul de 80 de ani a făcut-o să se simtă prost aproape zilnic din cauza atingerilor lui şi ale comentariile pe care le făcea despre silueta ei şi hainele pe care le purta.

Starul hollywoodian este acuzat că ar fi făcut comentarii despre hainele anumitor femei şi trupul acestora în faţa multor martori şi chiar în faţa camerelor de filmat.

Morgan Freeman şi actriţa Sheryl Lee Ralph, la premiera “Just Getting Started”

CNN susţine că şapte persoane au descris comportamentul lui Freeman ca fiind deplasat în incinta Revelations Entertainment, compania de producţie video pe care el a fondat-o în 1996.

Tot jurnaliştii de la CNN au stat de vorbă cu trei reporteri care pretind că Freeman le-a făcut remarci deplasate în timpul interviurilor.

În total există nu mai puţin de opt femei care au vorbit împotriva lui Morgan Freeman, acuzându-l pe acesta de agresiune sexuală. Cum a răspuns actorul acuzaţiilor aduse?

Modifică Setările