News

Mormântul lui Whitney Houston, lăsat de izbelişte

Mormântul lui Whitney Houston, lăsat de izbelişte

Deşi au trecut 18 luni de la înhumarea regretatei artiste, fanii nu ştiu unde să depună flori, mormântul ei fiind fără piatră funerară şi fără niciun alt marcaj de identificare.

După decesul ei subit de pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a avut parte de-o ceremonie de înmormântare demnă de-o regină. Dar acum, la 18 luni de la acel trist moment, mormântul său, lăsat de izbelişte, pare a fi a unui necunoscut.

Căci, în cimitirul Fairview din New Jersey, unde artista se odihneşte alături de tatăl său, John Russell Houston Jr., decedat în 2003, locul de veci mai poate fi recunoscut doar datorită pietrei funerare din marmură neagră a tatălui său, după cum relatează tabloidul “Globe”. Iar pe spaţiul unde odată trona un munte de flori la căpătâiul lui Whitney, acum nu mai e nicio floare, iar familia nu s-a sinchisit să monteze vreo plăcuţă comemorativă.

Îngrijitorii sunt de părere că trupul artistei ar putea fi mutat într-un cavou din marmură, dar, cum între timp nimeni n-a mai vizitat mormântul, au pus un steguleţ american care să amintească măcar că aici se odihneşte un artist de valoare.

Foto: Globe, pagina personală