Case Regale

Morţile tragice din jurul familiei regale britanice. Kate Middleton a fost învinuită de moartea ei

Morţile tragice din jurul familiei regale britanice. Kate Middleton a fost învinuită de moartea ei

Familia regală britanică a suferit, de-a lungul anilor, câteva pierderi tragice. De la dispariţia Prinţesei Diana până la atacul terorist, în urma căruia unchiul Prinţului Philip şi-a pierdut viaţa, monarhia britanică a fost pe harta tragediilor inexplicabile.

Regele George al VI-lea, mort la 56 de ani

După cum se ştie, Regina Elisabeta a ajuns pe tronul britanic la o vârstă fragedă, fiind total nepregătită pentru rolul măreţ care o aştepta. Asta pentru că tatăl ei, Regele George al VI-lea, a decedat la vârsta de 56 de ani, în urma cancerului la plămâni. El a murit în somn.

Unchiul Prinţului Philip şi-a pierdut viaţa într-un atac terorist

Lordul Louis Mountboutten era în vacanţă la Castelul Classiebwan, din Irlanda, când a fost atacat de terorişti. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru soţul Reginei Elisabeta, căci Lordul Mountboutten a fost ca un tată pentru Prinţul Philip, Duce de Edinbugh.

La diferenţă de-o lună, Regina Elisabeta şi-a pierdut şi sora şi mama

Anul 2002 a fost unul îndeosebi greu pentru suverana Marii Britanii. La diferenţă de o lună, Elisabeta şi-a pierdut sora mai mică, în urma unui infarct, iar mai apoi mama, care a decedat la 101 ani.

Prinţesa Diana şi dispariţia ei prematură

Toată Anglia a plâns-o pe ”Prinţesa Inimilor”. Trecerea ei în nefiinţă a fost cu atât mai dureroasă cu cât a survenit în urma unui accident de maşină, stupid. Sunt aproape 22 de ani de când Mercedesul S-280, la bordul căreia se afla Diana, s-a izbit de un pilon al podului Alma din Paris.

Fratele Ducesei de Cornwall a murit subit, în urma unui leşin

Mark Shand, fratele mai mic al Camillei Parker, se afla în New York, unde găzduia un eveniment caritabil. Din păcate, în timpul evenimentului, aceasta a căzut din picioare. El şi-a pierdut viaţa pe loc, lovindu-se puternic la cap.

Suicidul asistentei Jacintha Saldanha, pus pe seama lui Kate Middleton şi-al Prinţului William

La prima sarcină, Kate a fost internată în spital din cauza stărilor de rău. Doi jurnalişti au păcălit-o pe asistenta medicală Jacintha Saldanha că ar fi Regina Elisabeta şi Prinţul Charles, care doresc să fie puşi în legătură directă cu staff-ul medical care se ocupa cu Kate, pentru a afla cât mai multe informaţii despre starea ei curentă de sănătate.

Din nefericire, la rându-i, asistenta respectivă a furnizat informaţii confidenţiale presei, înainte de a fi aduse la cunoştinţă suveranei Marii Britanii, aşa cum trebuia. La trei zile de la acest incident, Saldanha a fost găsită fără suflare, în spitalul în care lucra. Aceasta se spânzurase, măcinată de remuşcări. Kate şi William au fost blamaţi pentru moartea ei.