Dosarele VIP

Moştenitoarele celebre: Paris Hilton vs. surorile Ecclestone. Totul despre cheltuielile lor exorbitante, vacanţele exotice şi brandul personal

Moştenitoarele celebre: Paris Hilton vs. surorile Ecclestone. Totul despre cheltuielile lor exorbitante, vacanţele exotice şi brandul personal camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Provin din unele dintre cele mai bogate familii din lume şi au metode diferite de-a gestiona statutul lor privilegiat – unele îşi cheltuie averea pe nimicuri, în timp ce altele investesc şi-şi construiesc propriul brand

Personaj monden, vedetă de reality show, femeie de afaceri, cântăreaţă, DJ, model, moştenitoare. Putem s-o numim oricum vrem pe Paris Hilton (40), însă ea rămâne în memoria colectivă cea care a creat moda starletelor lansate de o casetă XXX, prima care a devenit cunoscută pentru simplul fapt că este cunoscută. Predecesoarea lui Kim Kardashian – care a preluat, la câţiva ani distanţă, exemplul ei şi şi-a lansat “cariera” cu ajutorul unui filmuleţ destinat adulţilor – şi-a construit propriul brand cu ajutorul expunerilor scandaloase prin tabloide, a numeroaselor arestări pentru posesie şi consum de droguri, a petrecerilor răsunătoare la care lua parte până-n zori de zi şi-a unui stil de viaţă complet superficial.

Până la urmă, cea mai mare ambiţie din viaţa ei este de a nu fi fotografiată niciodată în aceeaşi ţinută de două ori! Şi tocmai aceste alegeri pe care le-a făcut blondina în viaţa ei controversată i-au rotunjit contul bancar, averea lui Paris ajungând la 300 de milioane de dolari în 2021. Fiecare cent din aceşti bani a fost “muncit” de ea, pentru că n-a primit nimic din averea familiei Hilton. Bunicul ei, Barron, şi-a anunţat familia în 2007, de Crăciun, că 97% din cele 4,5 miliarde de dolari ale sale vor fi atribuite proiectelor caritabile şi numai 3% vor fi împărţite între cei 24 de membri ai familiei. Astfel, Paris trebuia să primească 5,6 milioane de dolari în 2019, când Barron Hilton s-a prăpădit, însă a primit încă o lovitură şi a fost tăiată complet din testamentul acestuia. Motivul?

Tocmai acel stil de viaţă care i-a adus faima a costat-o şi moştenirea familiei. Dar n-are rost să ne încruntăm pentru atâta lucru şi să riscăm apariţia unor riduri inestetice! Paris Hilton stă bine-mersi pe picioarele ei sexy şi continuă să ia propriile decizii! Bune, rele, cum or fi ele. Important e că acum, la 40 de ani, blondina vrea să se reinventeze. Trece la următoarea etapă din viaţa ei şi îşi doreşte moştenitori. Neapărat gemeni, fetiţă şi băiat, iar pe micuţă s-o cheme London, da? Nu vă gândiţi că o să facă ea ceacăne de la atâta nedormit noaptea şi alăptat bebeluşi! Singura ei responsabilitate va fi să asigure o garderobă de lux pentru “păpuşile” ei, pe care le va pasa bonelor la primul lor scâncet. “De-abia aştept să am copii în 2022!”, ne informează vedeta.

“Mă bucur aşa mult că mi-am îngheţat ovulele în pandemie, când toată planeta era în izolare!”, a adăugat ea. “Am stat acasă întreaga perioadă şi am o groază de embrioni, pe bune! Ce bine că am decis cu Carter să facem chestia asta după numai şase luni de relaţie!” Totuşi dorinţa ei de-a deveni mamă n-a fost mai presus decât cea de-a arăta bine în ziua cea mare! Maternitatea poate aştepta, chiar şi la 40 de ani. Până la urmă, mireasa VIP nu putea să-şi compromită albumul de nuntă apărând în rochia de mireasă cu burta până la gură, nu?   

Proaspăt căsătorită, starleta se află, în momentul de faţă, în “turneul mondial al lunii de miere”. Prima destinaţie a celor şapte săptămâni de miere a fost Bora Bora, iar blondina transmite fanilor ei fiecare pupic aplicat pe buzele crispate ale lui Carter Reum în primele lor zile de mariaj, prin reality show-ul produs chiar de ea, Paris in Love. După ce şi-a petrecut tinereţea prin cluburi de noapte şi cele mai exclusiviste concept store-uri din lume, Paris şi-a pus pirostriile, pentru prima dată în viaţă, pe 11.11.2021. Şi nici măcar pandemia – că de bun-simţ nici vorbă! – n-a împiedicat-o să organizeze un eveniment nupţial grandios, desfăşurat pe trei zile şi trei nopţi.

După ceremonia civilă de joi, 11 noiembrie, invitaţii Kim Kardashian, Nicole Richie, Paula Abdul, Demi Levato, Billy Idol şi Emma Roberts au luat parte la carnavalul de vineri, după care au dansat la petrecerea de sâmbătă, de pe proprietatea din Bel Air a răpostatului bunic al miresei, Barron Hilton, moştenitorul hotelierului Conrad Hilton. “Carter şi cu mine suntem prieteni de peste 15 ani”, ţine să precizeze Paris. “Am păstrat legătura în toţi aceşti ani şi ne-am apropiat unul de altul de Ziua Recunoştinţei, în 2019. În acea seară, am simţit scânteia care s-a creat între noi, iar restul e istorie…”, adaugă vedeta. Numai să nu se repete istoria! Pentru că diva s-a cuplat până acum doar cu bărbaţi care au maltratat-o într-un fel sau altul.

“Nu voiam să spun nimănui despre lucrurile îngrozitoare care mi se întâmplau în relaţiile mele, ca să nu-mi fac rău propriului brand”, a recunoscut cea care a renunţat la visul de-a deveni miliardară în beneficiul întemeierii unei familii. “Probabil că o să fiu o mamă strictă”, se grăbeşte Hilton să spună. “Mă tem de momentul în care fiica mea, London, o să-mi spună că vrea să meargă prin cluburi, iar eu n-o s-o las”, a continuat îngrijorată viitoarea mămică ce-a avut până acum sub supraveghere doar cele 19 colecţii vestimentare şi de accesorii pe care le-a lansat. Sperăm numai să apeleze la specialişti şi atunci când va da de greu cu creşterea gemenilor mult doriţi! Până la urmă, avem încredere că “nu sunt o blondă proastă, ci doar mă prefac foarte bine că sunt aşa ceva!”

Modifică Setările