Royals

Motivul demisiei asistentei personale ale Ducesei de Sussex. Nimeni nu o credea pe Meghan în stare de aşa ceva

Motivul demisiei asistentei personale ale Ducesei de Sussex. Nimeni nu o credea pe Meghan în stare de aşa ceva

De când a intrat Meghan Markle în sânul familiei brianice, scandalurile se ţin în lanţ. Ba garderoba ei e prea costisitoare, ba familia ei îi mânjeşte reputaţia, iar mai nou... asistenta ei personală a demisionat, fără nicio explicaţie!

Ei bine, de fapt, demisia asistentei personale ale Ducesei de Sussex n-a fost chiar fără explicaţie! Chipurile, Melissa Toubati, care a lucrat anterior pentru Robbie Williams, şi care s-a ocupat în detaliu de nunta regală, a ajuns la capătul puterilor şi a răbdării, aşa că a fost nevoită să-şi depună demisia după mai multe discuţii în contradictoriu cu Meghan.

Potrivit unei surse din anturajul Melissei, pretenţiile Ducesei de Sussex puneau foarte multă presiune pe angajată. ”Jobul ei presupunea foarte mult stres, iar în final s-au adunat toate. Ea a suportat multe. Meghan avea foarte multe pretenţii şi a făcut-o chiar să şi plângă. Melissa era foarte talentată şi a jucat un rol important în desfăşurarea armonioasă a nunţii regale. Ne va lipsi”, spune sursa.

Declaraţia aceasta susţine celelalte zvonuri privind comportamentul nepoliticos al Ducesei de Sussex. De altfel, s-a tot zvonit că Ducesa de Cambridge s-a văzut nevoită s-o pună la punct pe Meghan după ce a avut un comportament necuviincios vizavi de angajaţii de la Palatul Kensington.

Modifică Setările