News

Motivul incredibil pentru care mama lui Florin Pastramă a plâns la nunta fiului ei cu Brigitte: „Mi s-a luat o piatră de pe inimă“

Motivul incredibil pentru care mama lui Florin Pastramă a plâns la nunta fiului ei cu Brigitte: „Mi s-a luat o piatră de pe inimă“ camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Weekendul care abia s-a încheiat a marcat un eveniment important pentru fanii emisiunii „Ferma. Un nou început“ de la Pro TV: Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit.

Potrivit ziarului Libertatea, care i-a citat pe jurnaliştii de la Pro TV, cea mai emoţionată persoană de la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost soacra mare, care nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a plâns o lungă perioadă de timp.

„Am plâns. Am tot aşteptat să se căsătorească şi acum, când îl văd la casa lui, n-am putut să mă stăpânesc. Mi s-a luat o piatră de pe inimă. Îmi doresc un nepot, nepoţei. Să poarte numele lui taică-su mai departe. Că de la fete am, dar şi-au schimbat numele. I-am spus lui Brigitte că-i mulţumesc că mi-a împlinit un vis şi mai are unul: să mă facă bunică“, a spus mama lui Florin Pastramă.