Vedete

Motivul incredibil pentru care mătuşa lui Celentano nu se uită la „Las Fierbinţi“: „Nu mă interesează“

Motivul incredibil pentru care mătuşa lui Celentano nu se uită la „Las Fierbinţi“: „Nu mă interesează“

Celentano este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai iubite personaje din „Las Fierbinţi“, iar actorul care îl interpretează, Adrian Văncică, este confundat de public, din punct de vedere al caracterului, cu bărbatul căruia îi dă viaţă în serial.

Într-un interviu acordat recent site-ului protv.ro, Adrian Văncică a dezvăluit că, deşi serialul este lider de audienţă şi toată România a auzit de „Las Fierbinţi“, există şi persoane care nu urmăresc serialul. Iar acele persoane sunt chiar rude cu el!

„Am o mătuşă care nu se uită la serialul ăsta şi mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat beţiv care o bătea şi a zis: «Eu nu mai vreau să văd beţivi în viaţa mea, nici măcar la televizor». «Da, dar e comedie, de râs». «Nu mă interesează»! Mi s-a întâmplat de multe ori să zică lumea: «Bă, cum eşti tu, zici că eşti tata», «Bă, cum faci tu făcea şi nu ştiu cine». Cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le ştie şi aşa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el. Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem“, a spus Adrian Văncică.