News

Motivul incredibil pentru care Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă! Iulia Albu a dezvăluit tot

Motivul incredibil pentru care Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă! Iulia Albu a dezvăluit tot

Celebrul designer şi critic de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, el pierzându-şi viaţa în urma unui teribil accident auto.

Aflat la volanul unei maşini împrumutate de la nişte prieteni, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul autovehicului şi a intrat pe un câmp plin de copaci, trupul său neînsufleţit fiind găsit de localnicii din Săcele în dimineaţa zilei de 29 aprilie.

Deşi se speculează că maşina condusă de Răzvan Ciobanu circula cu o viteză foarte mare, apropiaţii designerului afirmă că el nu era un vitezoman. „Nu ştiu să fi circulat cu viteză, să fi exagerat. Probabil că de data asta se grăbea sau era foarte obosit“, a spus Adina Buzatu, care a fost completată de Cătălin Botezatu: „Din câte ştiu eu, Răzvan nu era un vitezoman“.

În urma cercetărilor de la faţa locului, oamenii legii au ajuns la concluzia că Răzvan Ciobanu nu a purtat centura de siguranţă, iar experţii au afirmat că, dacă ar fi avut centura cuplată, designerul ar fi putut supravieţui.

Despre accident şi despre faptul că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă a vorbit şi Iulia Albu, care a dezvăluit că designerul avea unele probleme medicale. „Ştiu că nu purta niciodată centura, este un lucru pe care toţi apropiaţii îl ştim. Îl deranja dintr-un motiv medical“, a spus Iulia Albu.

Modifică Setările