Vedete

Motivul pentru care Anamaria Prodan poartă perucă

Motivul pentru care Anamaria Prodan poartă perucă camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Anamaria Prodan a făcut multe schimbări de look de-a lungul anilor. Acum îşi ascunde părul natural în spatele perucilor. Iată şi motivul!

Cu ani în urmă, Anamaria Prodan surprindea cu un look neobişnuit, unic, o coafură stil palmier. Avea părul scurt şi mereu creponat. Nimeni din showbiz nu mai era ca ea! A lansat un trend pe care l-au urmat apoi câteva femei. A renunţat la acel stil acum câţiva ani, acum e mult mai cameleonică. 

Anamaria Prodan a dezvăluit că are părul până la umeri acum, dar preferă să poarte peruci. Aşa îl protejează şi totodată abordează coafuri diferite: ba are părul creţ, ba drept şi lung, ba e blondă, ba brunetă. 

„În momentul de faţă, părul meu natural este puţin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este uşor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stilişti şi make-up îmi fac şi machiaje ciudate, cum doresc eu, şi alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile şi extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan pentru Libertatea. 

Conform aceleiaşi surse, de aproximativ 3 ani, impresara a intrat într-un program în care, la interval de şase luni, merge în Turcia pentru a face un tratament pentru păr, injecţii în scalp, pentru care scoate din buzunar 4.000 de euro la fiecare şedinţă. 

„Toate femeile ar trebui să înţeleagă şi să nu-şi mai distrugă părul. Să porţi peruci este o soluţie să nu-l distrugi. Dacă mi-aş colora şi revopsi părul după placul meu, nu aş mai avea nimic, mi-aş arde şi pielea capului. Faptul că port extensii şi peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenţie, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a mai adăugat ea 

 

Modifică Setările